Geplaatst op 7 mei 2018.

19 mei: eerste Dokkie Disco van het zwemseizoen

Het grote dans- en zwemfeest barst weer los in Steenderen! Het Burg. Kruijffbad houdt zaterdag 19 mei een Dokkie Disco van 19.30 – 21.30 uur; de lekkerste muziek van DJ Roan komt dan weer uit de speakers!

Dokkie Disco op zwembad Steenderen is voor alle jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van de middelbare. Een dj zorgt voor swingende muziek, er is sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting en natuurlijk zijn er ook weer de inmiddels beroemde danswedstrijden. Het zwembad is gevuld met kleurrijke ballen en de grote spin is weer aanwezig, net als de glijbaan. Kortom: groot zwemfeest en het wordt bovendien heerlijk zomerweer de 19e! Een ideaal uitje ook voor kinderverjaardagen!

Koude en warme versnaperingen

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, belangstellenden zijn welkom om onder het genot van een drankje de feestende jeugd te volgen vanaf het terras. En dat blijkt ook altijd erg gezellig. De kiosk verkoopt zoals altijd koude en warme versnaperingen en drankjes.

Het zwemwater is ook tijdens Dokkie Disco natuurlijk ook heerlijk met 28/29 graden. De entree is voor iedereen 3 euro en A-diploma is verplicht.

De foto’s van Jan Oostland van Dokkie Disco zaterdag 19 mei (Bezwaar tegen foto’s? Mail naar info@zwembadsteenderen.nl en we halen ze gelijk weg!)

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.