Geplaatst op 20 oktober 2018.

Activiteitencommissie zoekt creatieve aanpakkers

Heb jij het afgelopen zwemseizoen ook zo genoten van alle activiteiten op het zwembad in Steenderen? Zwemvierdaagse, bandenrace, Dokkie Disco… Dergelijke activiteiten houden ons prachtige zwembad springlevend, ze zorgen ervoor dat ons zwembad in de wijde omtrek bekend staat als een actief zwembad waar altijd iets te doen is! En dat willen we natuurlijk graag zo houden. Alleen zo zorgen we ervoor dat het zwembad ook in de toekomst kan blijven bestaan. Natuurlijk willen we als zwembad de giganten die dit ieder jaar weer organiseren enorm bedanken. Wat een toppers!

Nieuwe leden werkgroep AC

Enkele leden van de activiteitencommissie zijn het afgelopen seizoen, na jarenlange, fanatieke inzet, helaas gestopt. Nu is het de beurt aan nieuwe vrijwilligers die ons mooie zwembad ook het komend seizoen op de kaart willen zetten. En nee, je hoeft echt niet bij iedere activiteit aanwezig te zijn of te helpen. De activiteitencommissie (AC) heeft de activiteiten onder de teamleden verdeeld want ook hier geldt: vele handen maken licht werk.

Vrijwilligers Ingrid Ravenhorst en Annet Worm zitten in deze werkgroep: “Graag willen wij diverse activiteiten doorzetten maar wij kunnen dit natuurlijk niet met een kleine groep. Wij zoeken enthousiaste en creatieve mensen die samen met de zittende leden de activiteiten voor het zwembad willen organiseren. Affiniteit met de doelgroep tussen 4 jaar en 18 jaar is heel fijn. We zoeken mensen met goeie ideeën, we willen wat nieuwe activiteiten opzetten dus als je plannen hebt dan zijn ze zeker welkom. Ook aanpakkers zijn welkom om tijdens enkele activiteiten te helpen met het opzetten van tenten etc. Het is een gezellige, sfeervolle groep. Je krijgt er veel blije gezichten voor terug!”

Mocht je interesse hebben of nog vragen hebben, neem dan contact op met:
Ingrid Ravenshorst tel 06-45614641 of  Annet Worm 06-20560853

Je kunt ook dit formulier invullen en inleveren in de sporthal: Aanmelden als vrijwilliger (pdf)

Meer werkgroepen

Natuurlijk kunnen we behalve de werkgroep AC ook in de andere werkgroepen zeker nog mensen gebruiken. Je vindt op onze vrijwilligerspagina meer informatie over alle werkgroepen…

Lees ook: Stichting SCE zoekt nieuwe bestuursleden (september 2018)

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.