Geplaatst op 25 juli 2018.

Burg. Kruijffbad ontvangt cheque van LC Bronckhorst

Mooi nieuws! Lions Club Bronckhorst heeft deze week een cheque overhandigd aan onze voorzitter Frans Smit ter waarde van 500 euro. Leden van de Lions Club hebben dat geld bijeen gebracht door in maart op vijf zaterdagen drieduizend bossen tulpen te verkopen. Ze hebben cheques uitgereikt aan vertegenwoordigers van de vier openluchtbaden in de gemeente Bronckhorst, dus voor zowel het Burgemeester Kruijffbad (Steenderen), In de Dennen (Vorden), Het Elderink (Hengelo) als het Hessenbad (Hoog-Keppel) is 500 euro beschikbaar gesteld. Prachtige actie natuurlijk, wij zijn er enorm blij mee!

Een deel van de opbrengst van de tulpenactie is nu uitgedeeld aan de zwembaden. Het resterende deel van de opbrengst van de jaarlijkse tulpenactie gaat naar de andere goede doelen die LC Bronckhorst dit jaar steunt: Kinderen van de voedselbank (geeft als enige stichting in Nederland kledingpakketten uit voorzien van nieuwe kleding, nieuwe schoenen, en een aantal leuke nieuwe cadeautjes) en en Kacema (een stichting die weeskinderen opvangt in Zambia, Afrika).

Badeendjesrace

De Lions Club heeft nog meer in petto voor de zwembaden. De leden hebben een heuse badeendjesrace opgezet waarvoor je loten kunt kopen aan onze kassa. Hoe gaat het in z’n werk? De zwembaden verkopen aan de kassa lotnummers voor 2,50 euro per stuk. Die lotnummers corresponderen met de rugnummers van de plastic badeendjes. Deze (gehuurde) eendjes kiezen zondag 2 september om 14.00 uur het ruime sop van de Grote Beek, nabij de Bronkhorster molen. De eendjes dobberen richting finish, die nabij het gemaal ligt (richting IJssel). Het eendje dat het eerst de eindstreep haalt, levert het winnende lotnummer op. Nummer twee krijgt de tweede prijs, enzovoort. Een notaris zal zorgen voor een feestelijke opvang van de winnende badeendjes. De winnende nummers met gewonnen prijzen worden ter plekke bekend gemaakt. Lees hier meer over de te winnen prijzen, ons doel en de feestelijke dag op zondag 2 september… 

LC Bronckhorst cheques zwembaden1 (1)

Meer nieuwsberichten over ons zwembad lees je hier…  

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.