Geplaatst op 9 september 2014.

Burg. Kruijffbad trots op eerste jaar zelfstandigheid

Lees hier het leuke verslag dat Liesbeth Oukes schreef voor het weekblad Contact:

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 september stond het bol van de activiteiten in en rond het Burgemeester Kruijffbad. Het eerste seizoen als zelfstandige stichting zat erop. Trots kon worden afgesloten met diplomazwemmen, discozwemmen, een slotfeest en een afsluiting met vrijwilligers.

Zaterdagochtend, na het kort vrij zwemmen, kwamen de eerste diplomazwemmers naar het zwembad. De Zwemvaardigheid kandidaten mochten eerst het water in en daarna de C. ’s Middags waren de B-Basis en B zwemmers aan de beurt en tot slot de A-tjes. Niet alleen de vele (groot) ouders, familieleden en andere belangstellenden kwamen kijken naar hun verrichtingen, ook examinator Martin Jansen uit Almen stond aan de kant van het bad. Omdat iedereen voldeed aan de diploma-eisen, reikte hij na afloop de diploma’s uit.
Die avond mochten ook de kinderen die ’s middag afzwommen voor A deelnemen aan de Dokkie Disco. Het was een gezellige avond met een lekker discomuziekje.

Zondagmiddag werd door velen nog een laatste keer genoten van een zonnige middag op het zwembad. Er was van alles georganiseerd om er een extra feestelijke middag van te maken. Zo liepen er meisjes rond met gelakte nagels, werden wedstrijdjes gehouden in het water, maakte de clown leuke sprongen en liet de kinderen in het water dansen.

De voorzitter van Stichting Sport, Cultuur en Educatie Steenderen Frans Smit bedankte die avond de vrijwilligers tijdens een feestelijke bijeenkomst op het terras. Hij benoemde vicevoorzitter Jaap van de Vosse tot Meest Actieve Vrijwilliger van het SCE bestuur. Iedereen genoot daarna van een heerlijk warm buffet, gesponsord door Restaurant Den Bremer uit Toldijk. Voor de gezelligheid werd nog een sportquiz gespeeld. Na een heerlijk kopje koffie eindigde dit succesvolle zwemseizoen.

Alle geslaagden van 2014 op een rij:

Diploma A:
Jelte Dokman, Ani Hovhannisian, Klaas Hulshof, Julia Hissink, Marijn Schotsman, Linda Vroegindeweij, Mirte Reindsen, Ise Vredegoor, Jelmer Geurts, Job Harmsen, Nienke Heebink, Bo Eggink, Mariana Matti, Dione Bedö, Suus Heerens, Eva Wijker, Michel van Beek, Elvin Berkelaar.
Diploma A en B:
Aiden Eckhardt, Luuk Damen, Jorn Hissink, Rawan Hussein.
Diploma B:
Carsten Koetsier, Tim van Bemmel, Levin Sesink, Romy Wonnink, Charlotte Klijnsma, Rosalie Braaksma, Sjack Luijendijk, Donna de Jong, Lars Schieven, Bart Gerritsen, Kevin Meijerman, Teun Garritsen, Frederike Onstenk, Niels Knaake, Duuk Hoefman, Floor Schuurman, Timo Steert, Ralf Besselink.
Diploma B en B-basis:
Berend Cremers, Sanne Laan, Kaylee Ouwerkerk, Teije Beuseker, Moira Tijken.
Diploma B-basis:
Lex Wesselink, Rémon Geurts, Stan Besselink.
Diploma B-Basis en C:
Bente Reindsen, Carice Bedö, Joanne Franken, Anke IJsseldijk, Brian Lindenschot, Loek Heerens.
Diploma C:
Ruben van der Veen, Jenski Pfeil, Wieke Schuurman, Diede Kornegoor, Douwe Kamphuis, Thijmen van Aalset, Marit te Meerman.
Zwemvaardigheid:
Iris Groeneveld, Jaimy Dreijer, Emma Steentjes, Tom Steentjes, Poppie Pfeil, Imke Wesselink, Silke Kornegoor, Lisa Kornegoor, Kevin Lindenschot, Noa van Aalst.

Bekijk hier de foto’s die gemaakt zijn door Achterhoekfoto.nl tijdens het slotfeest in zwembad Steenderen!

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.