Geplaatst op 29 september 2017.

Zestig topzwemmers afgeleverd in Steenderen

Zwembad Steenderen staat al jaren bekend om gedegen, betaalbaar zwemles volgens alle normen van het officiële zwemABC. Wat geweldig trots zijn we daar op. Dat ouders, verzorgers én kinderen blij zijn met onze goeie aanpak bleek wel uit de vele, vele lieve woorden die we ontvingen gisteren bij het diploma zwemmen. Zoveel leuke kaartjes, cadeautjes, bloemen. Dat hoeft echt niet, we doen het met zoveel plezier maar we vinden het wel geweldig natuurlijk om te horen dat iedereen zo enorm tevreden is! En tevreden zijn wij ook want we mochten zaterdag maar liefst 64 diploma’s uitreiken!  

Moment om nooit te vergeten

Wat was het ook dit jaar weer een bijzondere dag, om half tien nog een stortbui en daarna brak de zon door. Veel publiek op de tribune. De vier toppers van zwemvaardigheid mochten eerst hun zwemkunsten laten zien en wat kunnen zij al veel. De diploma’s C en B gingen ook super. Sommige kinderen haalden zelfs twee diploma’s! Zij deden het zo goed dat ze afgelopen zomer doorstroomden van B naar C en zo aan het eind plotseling twee nieuwe diploma’s op zak hadden. Knap hoor Minkje en Tamara! De elfjarige Ali Abdullah bleek de uitblinker van het stel, hij maakte een grote inhaalslag, startte met B maar bleek zoveel talent te hebben dat hij doorstroomde van C naar Zwemvaardigheid: drie diploma’s, wat een prestatie! Dewi had dubbel feest: ze haalde op haar verjaardag diploma C.

De A’tjes maken natuurlijk altijd de spannendste sprong want zij mogen zonder bandjes zwemmen als ze het halen, de examinator kijkt dan ook extra streng! Gelukkig slaagden ze allemaal! En als beloning voor al hun harde werken is het natuurlijk hilarisch om het badpersoneel in het zwembad te mogen gooien. Een moment dat de kinderen nooit meer zullen vergeten. Topfeestje met topzwemmers! Nu op naar de zwemclub?!   

Jonger dan vijf jaar

Dit jaar waren er voor het eerst ook zwemlessen voor kinderen die nog vijf moesten worden na de start van de zwemlessen. Een test die goed uitgevallen is. Een aantal heeft ondanks hun jonge leeftijd zelfs het A-diploma ook gelijk in het eerste seizoen gehaald. Diegenen die het niet haalden gaan volgend seizoen dapper verder en wie weet, pakken zij dan ook wel gelijk diploma A en B in een volgend seizoen!   

Foto’s Jan Oostland, meer foto’s van het zwemfeest kun je hier bekijken: 


Overladen met lieve woorden

Het bewijs dat de zwemmers tevreden zijn over onze zwemlessen. Ontroerend! Daar doen we  het voor: kinderen goed en veilig leren zwemmen, en vooral ook in een goeie sfeer!

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.