Geplaatst op 28 oktober 2019.

Donateurs let op: jaarlijkse afschrijving komt eraan

Wat een mooi donateursjaar was 2019! Zo’n 200 gezinnen sloten zich tijdens de grote donateursactie aan bij de 700 donateurs die we al hadden. Let op: alle donateurs kunnen binnenkort weer een afschrijving verwachten! Alle nieuwe donateurs krijgen hierover persoonlijk bericht.

De bestaande donateurs houden we zoals beloofd op de hoogte via social media, website en nieuwsbrief. Dat scheelt ons veel kosten namelijk! Dus hierbij: wordt er binnenkort geld afgeschreven van uw bankrekening van SCE Steenderen? Dan is dat uw donatie! Enorm bedankt!

Voor het zwembad zijn de jaarlijkse donaties een geweldige jaarlijkse buffer! De donateurs (en natuurlijk ook sponsors) zorgen er bijvoorbeeld voor dat het zwembad ruime openingstijden kan aanhouden.

Stabiliteit voor de toekomst

De donateursactie is dit jaar gehouden naar aanleiding van de subsidiestop van de gemeente, dat was een jaarlijks bedrag van 37.500 euro. De actie is vooral opgezet om stabiliteit in de inkomsten te realiseren voor een langere periode zodat we minder afhankelijk zijn van bijvoorbeeld het weer of de gemeente. Ook komen er nog grote, noodzakelijke uitgaven aan qua onderhoud.

Ook donateur worden?

Onze actie gemist? Donateur worden kan nog steeds, download het aanmeldformulier: Donateursactie Burgemeester Kruijffbad vul het in en lever het in bij de sporthal.

Meer nieuws over zwembad Steenderen lees je hier…  

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.