Geplaatst op 2 september 2015.

Goed nieuws van het Burgemeester Kruijffbad

Liesbeth Spaansen heeft een leuk stuk en een mooie foto gemaakt voor het Contact over onze prachtige groep toezichthouders en het slofeestweekend, lees het hier nog eens na: 

Het Burgemeester Kruijffbad Steenderen kijkt terug op een mooi zwemseizoen. Om dat te vieren wordt er van vrijdag 4 t/m zondag 6 september feestelijk afgesloten: koffie, diplomazwemmen, Dokkie Disco, Dokkie Party en verkleed zwemmen horen daar bij. Aan het bad zullen ook een aantal nieuwe toezichthouders staan, die op zaterdag 29 augustus zijn geslaagd voor het examen.

Elf vrijwilligers geslaagd voor examen toezichthouder

Na een seizoen in de boeken te hebben gestudeerd en aan het bad in de praktijk te hebben geleerd, gingen elf vrijwilligers zaterdag 29 augustus op voor het examen voor toezichthouder. In drie groepen werden de examenkandidaten onderworpen aan een veelheid vragen. Gitte van der Hoek, Marieke Menger, Annet Voorburg, Saskia Obbink, Jolanda Lindenschot, Marissa Rutten, Annet Worm, Kees Meijer, Ingrid Wassink, Netty Witteveen en Jet Wolbrink kregen van de Stichting Sport Cultuur en Educatie (SCE) een bos bloemen. De examinatoren Jan Kruitbos en Jaap Keijmel kregen ook bloemen en deelden na afloop de diploma’s uit.

Programma slotfeestweekend

Vrijdag 4 september
Koffie drinken van 9.00 tot 10.00 uur met de vaste groep banenzwemmers.

Zaterdag 5 september
* Banen zwemmen van 9.00 tot 10.00 uur.
* Diploma zwemmen: 10.30 uur zwemvaardigheid, 11.45 uur Diploma C, 13.15 uur Diploma B en 14.30 uur Diploma A. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om naar de diplomazwemmers te komen kijken.
Na het diplomazwemmen gaat het zwembad dicht, tot aan de discoavond.

* Dokkie Disco van 19.30 tot 21.30 uur. Zwemmen voor de basisschooljeugd met muziek van de dj. De onder- en bovenwaterverlichting staat aan, er zijn danswedstrijden en muntjesduiken.
* Dokkie Party van 21.30 tot 23.45 uur. Voor de oudere jeugd de gelegenheid om met vrienden en vriendinnen te zwemmen.
Het A-diploma is deze avond verplicht.

Zondag 6 september
* Banen zwemmen van 10.00 tot 11.00 uur.
* Slotfeestdag van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste zwemdag van het seizoen worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. De spin (van 11.00 tot 12.00 uur) en de loopmat (van 12.00 tot 13.00 uur) gaan in het water. Van 13.00 tot 15.00 uur mogen kinderen verkleed zwemmen en voor wie het leukst te water gaat, heeft de jury een prijs. Er komt een clown die ballonfiguren maakt, er kan geschminkt worden en gedanst in het water op mooie muziek.

De kiosk zal de gehele dag open zijn.
Om 15.30 uur worden de prijzen uitgereikt voor de beste kostuums.

Als er onweer in de lucht is, zullen de activiteiten niet door kunnen gaan. Het zwembadpersoneel hoopt natuurlijk op mooi weer en wil er een daverend slotfeestdag van maken.

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.