Geplaatst op 9 september 2018.

Bommetjeswedstrijd, Dokkie Disco en Slotdag weer top

De bommetjeswedstrijd is altijd weer een geweldig gebeuren. Die glimmende koppies op de startblokken, de fanatieke hoofden tijdens de sprong en de hoopvolle blikken als ze weer boven komen: spetterde het water hoog genoeg? Er waren zelfs deelnemers uit Duiven gekomen. Het was best fris, dus bleven alle deelnemers tussendoor heerlijk in het warme zwembad; dat is het grote voordeel van ons bijzonder warme zwemwater natuurlijk 🙂
Rien praatte de wedstrijd op een erg leuke manier aan elkaar en juryleden Annet en Wilco hadden de belangrijke taak om de hoogste bommen aan te wijzen. Een lastige klus maar het is gelukt, de winnaars van 2018 zijn geworden:

t/m 8 jaar:
1. Ruben
2. Carisse

9 t/m 12 jaar:
1. Ize
2. Ruben

13 jaar e/o:
1. Salomina

Aanmoedigingsprijs: Jay

Mooiste Dokkie Disco van het seizoen

Na de bommetjeswedstrijd stortte iedereen zich natuurlijk op het bommetjesmenu (snack + Aviko-patat voor 2,50 euro) zodat iedereen op tijd klaar stond voor de Dokkie Disco. Deze laatste Dokkie Disco in september is echt altijd de mooiste van het seizoen. Het is vroeg donker en het zwembad is dan altijd zo prachtig verlicht. Bovendien mogen de nieuwe A’tjes die ’s middags hun diploma hebben gehaald voor het eerst meedoen. Je had ze moeten zien genieten: zo trots, we horen nu bij de groten! Wat een fijne sfeer hing er, vele bezoekers vermaakten zich opperbest op het terras en praatten weer heerlijk bij na de vakantieperiode. Uiteraard kwamen voor de kinderen de danswedstrijden voorbij en natuurlijk muntjes duiken. Al met al een bijzonder geslaagde avond!

Zondagmiddag vanaf 14.00 uur houden we nog de cupcake-middag, we gooien het zwembad dan vol spelmaterialen en je kunt een handje schudden met Erna die voor het laatst is… om 17.00 uur sluiten de deuren na dit prachtige seizoen! En zondagavond vanaf 17.30 uur is natuurlijk nog wel de vrijwilligersavond, kom allemaal!  Ben je je vergeten hiervoor op te geven? Kom gerust, er is genoeg!

Lekkere cupcakes

De laatste middag van het zwemseizoen konden kinderen cupcakes versieren op het zwembad. Wat een creatievelingen en wat waren ze lekker! Baking Chick uit Toldijk enorm bedankt!

Meer nieuws over zwembad Steenderen lees je hier… 

Alle foto’s van de Bommetjeswedstrijd, Dokkie Disco en Cupcake-middag: 

(Wil je een foto laten verwijderen? Geef het gewoon door)

 

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.