Geplaatst op 11 november 2019.

Geslaagd hondenfeest op veld Zwembad Steenderen

Er klonken zondag vrolijke maar wat bijzondere geluiden op het zwembad in Steenderen: geblaf, gekef, gehijg… Alpha BB hield een hondenfeestje op de grote ligweide. Er kwamen 22 honden op af om allerlei actieve spelletjes, maar ook denkspelletjes te doen! De honden waren verdeeld in twee groepen: kleine kanjers met oudjes en een groep met grotere honden. En dubbel feest: de inkomsten zijn deels voor ons zwembad!

“Hele middag geslapen”

Het werd een heerlijke middag voor baas en hond. Deelneemster Jacqueline Jansen is erg enthousiast: “Het was héél leuk! Al moest mijn hond Teuntje de eerste 20 minuten nogal blaffen. Maar toen ze eenmaal mocht springen en door de tunnel lopen, vond ze het heel leuk allemaal, ook omdat ze veel beloninkjes kreeg. Ze was ze niet weg te slaan bij alles waar ze ‘snoep’ voor kreeg”, vertelt Jacqueline lachend. “Teuntje heeft daarna de hele middag heerlijk geslapen thuis.”

In december komt er waarschijnlijk een herhaling, hou onze website in de gaten of meld je hier aan voor de nieuwsbrief dan mis je niks! Wil je ook eens gebruik maken van ons grote veld? Neem gerust contact op.

Bekijk hier de leuke foto’s van Mieke! (Wil je niet op de website, laat het weten dan verwijderen we de betreffende foto gelijk).

Meer nieuws over zwembad Steenderen lees je hier…  

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.