Geplaatst op 19 april 2017.

Opening zwembad Steenderen volop in de aandacht

Het warmste zwembad van Gelderland opent de deuren en dat is natuurlijk nieuws! Wij zijn als zwembad bijzonder blij dat de regionale media op allerlei manieren aandacht besteden aan deze gebeurtenis. Juist door de komst en de bewonderende opmerkingen van derden beseffen we soms pas dat het niet niks is. Want we zijn met z’n allen zo hard aan het werk dat we niet eens doorhebben hoe bijzonder het is dat wij met z’n allen een bedrijf, wat het zwembad toch gewoon is, maar ‘eventjes’ runnen met al die vrijwilligers en vaste medewerkers. Een geweldige pluim voor iedereen! Want wat je ook doet, 1x per jaar of elke week, iedere vrijwilliger is belangrijk. Enorm bedankt!

Bekijk hier de foto’s van de opening door vrijwilligster Herma Hulleman. 

Media-activiteiten rondom opening

We houden hier de komende weken bij welke artikelen en radio-items waar verschijnen, dus hou deze pagina in de gaten want we vullen het continu aan met alle linkjes waar het te lezen, horen of zien is. Wat we nu al weten:

Vizier op Bronckhorst Bestuursleden Jaap en André zijn woensdagmorgen geïnterviewd (zie foto van Jan Oostland) door Feikje Breimer voor de nieuwe krant Vizier op Bronckhorst. Wat een leuk verhaal is het geworden zeg:
“Op een topdag hebben we vijftienhonderd badgasten, ze weten ons uit de verre omtrek te vinden. We richten ons op gezinnen met kinderen, ouderen én we hebben warm water. Die 29 graden zwemwater doet niemand ons na!” Lees hier het hele artikel… 

Radio B-FM – Donderdagavond 20 april om 19.15 uur was er een radio-interview met Bert-Jan op de regionale radiozender B-FM. Beluister het hier…

De Achtste Steen De Achtste Steen plaatste een mooi artikel van Carel Swaan over de gebruikte techniek en kostenbesparingen die er momenteel gerealiseerd worden op het zwembad.

ContactDe redactie van Contact Midden was er natuurlijk weer bij tijdens de opening; bedankt Liesbeth voor dit superleuke stuk met echt een heerlijke foto, op de voorpagina zelfs:
Het Steenderense Burgemeester Kruijffbad opende zaterdag 22 april. Het officiële startmoment verzorgde Quinn Rutten, die door een ferme duw van burgemeester Marianne Besselink van de glijbaan afgleed, het zwembad in. Zie: Burgemeester Besselink opent Burgemeester Kruijffbad

Achterhoekfoto – En Liesbeth is van alle markten thuis, ze heeft namelijk ook prachtige foto’s gemaakt voor Achterhoekfoto. Bekijk ze op hun website… 

Bekijk hier alle foto’s van de opening door vrijwilligster Herma Hulleman. Hieronder alvast wat eerste foto’s van onszelf op de eerste dag: 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.