Geplaatst op 11 september 2017.

Slotavond vrijwilligers: “Grootste slag gemaakt”

Het was een prachtig en geslaagd slotweekend: diploma zwemmen, Dokkie Disco, verkleed zwemmen, afscheid Bert-Jan en het brandweerspektakel. Het allerlaatste festijn wordt standaard gereserveerd  voor de enorme groep vrijwilligers die het zwembad in leven houden. Een heerlijke BBQ gesponsord door Catering Creatief in Baak. 

Veel voor de zwemsport betekend

SCE-voorzitter Frans Smit sprak mooie woorden tot Bert-Jan: “Je hebt hier in Steenderen ruim 25 jaar zwemlessen gegeven en was de laatste vier jaren bedrijfsleider voor zwembad en sporthal. Hoeveel kinderen jij zwemles hebt gegeven weet ik niet maar dat moeten er heel wat zijn geweest. Ik las dat je in je jonge jaren ambities had om in het zakenleven te gaan maar de zweminstructie heeft het toch gewonnen. Trouwens ‘handel’ past ook best bij je want je weet altijd van alles te ritselen en tegen dumpprijzen te scoren. Ik heb je in de afgelopen jaren leren kennen als iemand die het graag voor het zeggen heeft, letterlijk en figuurlijk. Je hebt zo als iedereen je eigenaardigheden maar wie jouw gebruiksaanwijzing kent, ontmoet een bijzonder aardig, enthousiast mens en vakbekwame zweminstructeur. Bovendien is eigenzinnigheid zeker geen slechte eigenschap, ik ken er meer. Zeer bedankt voor wat je allemaal voor het zwembad hebt betekend en voor de zwemsport hebt gedaan. We wensen je alle succes voor de toekomst”.

Grootste slag is gemaakt

Ook voor de vrijwilligers veel woorden van dank door het bestuur. “Vandaag sluiten we het zwemseizoen 2017 af maar denken we in het bestuur al weer aan het volgende. Er is het afgelopen seizoen wederom een groot beroep gedaan op ons personeel en vrijwilligers om het bedrijf draaiende te houden en dat is ook weer goed gelukt. Deze voortvarende aanpak was noodzakelijk maar heeft in de afgelopen vier seizoenen ook een grote wissel getrokken op alle betrokkenen. Er is keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn maar hiermee kunnen we niet ongebreideld doorgaan. Het bestuur heeft daarom besloten de ambities voor de komende periode wat bij te stellen. We gaan zeker niet stilzitten maar zullen bij het stellen van prioriteiten voor een wat voorzichtiger beleid kiezen. Dat kan nu ook want de grootste slag hebben we inmiddels met elkaar gemaakt. Een groot applaus daarvoor.”

Simone Cremers nieuwe bedrijfsleider

De opvolger van Bert-Jan werd ook gelijk bekendgemaakt. “We zijn heel blij met het feit dat we een opvolger uit het eigen team van Bert-Jan hebben kunnen aanstellen en wensen Simone Cremers als nieuwe bedrijfsleider voor zwembad en sporthal veel succes.”. Waar Simone razendsnel aan toevoegde dat ze het als team gaan doen en dat ze die term bedrijfsleider nog wel even wennen vindt. Dat teamgevoel lijkt ons een mooi uitgangspunt voor het nieuwe seizoen in de sporthal. Uit de vele positieve reacties blijkt dat de vrijwilligers er in ieder geval het volste vertrouwen in hebben.

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.