Geplaatst op 4 april 2018.

Simone Cremers: “Ik maak heel graag een bommetje”

Hebben jullie het al gelezen? Wat een geweldig leuk interview in Vizier op Bronckhorst met onze bedrijfsleider Simone Cremers! Top, bedankt Feikje Breimer. Wij lezen: 

“Als vijfjarig meisje heb ik leren zwemmen in dit zwembad. Mijn moeder vertelde mij weleens dat ik dan met blauwe lipjes van de kou uit het bad kwam. Toen verwarmde Aviko het water nog niet en was het dus lang niet zo warm als nu”.
Simone is geboren en getogen in Steenderen. Ze gaf de afgelopen drie jaar zwemles in Burgemeester Kruijffbad en start dit jaar als nieuwe bedrijfsleider. De vorige bedrijfsleider Bert-Jan Westendorp ging met pensioen en vervolgens is Simone gevraagd of zij hem wilde opvolgen. “De functie past echt bij mij maar de titel van de functie niet. Ik ben niet de baas, maar als er een knoop doorgehakt moet worden dan kan ik dat zeker”. 

Het gehele interview met Simone vind je hier: “Ik maak heel graag een bommetje”. 

Zwembad in Steenderen moet het straks écht alleen doen

Nog meer aandacht voor ons bijzondere zwembad, met dank aan Gert Kramer. De Gelderlander en De Stentor plaatsten een interview met bestuursleden Frans Smit en Marijke Melsert naar aanleiding van onze startbijeenkomst: 

STEENDEREN – De Steenderense stichting Sport, Cultuur en Educatie (SCE) krijgt dit jaar voor de laatste keer een gemeentelijke bijdrage – 37.500 euro – voor beheer en exploitatie van het Burgemeester Kruijffbad. Vanaf 2019 moet stichting zichzelf (kunnen) bedruipen. Lees: nog creatiever en inventiever worden dan zij al is. In Steenderen en de omliggende dorpen is het motto: ons kent ons en ons helpt ons. Het zwembad vervult een belangrijke functie in het dorp, dus probeert iedereen een steentje bij te dragen om het Kruijffbad vloeiend te laten functioneren.

Zo komt er binnenkort een speeltoestel bij het zwembad, dankzij een gift van de onlangs opgeheven gymnastiekvereniging SGV. En het zwemwater kan constant op een temperatuur van 28 graden worden gehouden dankzij buurman en aardappelproducent Aviko, die haar restwarmte kosteloos ter beschikking stelt.
,,Wij drijven op de Steenderense gemeenschap en vrijwilligers”, zegt SCE-voorzitter Frans Smit (74). ,,Sponsors, donateurs en leden van onze Club van 100 zijn onmisbaar. En onze 150 vrijwilligers zorgen ervoor dat we een schoon en goed functionerend zwembad kunnen bieden. Dankzij hun inzet en creatieve oplossingen voor huisvesting en onderhoud besparen we op jaarbasis rond de 150.000 euro.”

Lees hier het hele interview met Frans en Marijke in De Gelderlander… 

 

Meer nieuws over het zwembad… 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.