Geplaatst op 30 augustus 2017.

Slotfeest: Dokkie Disco, verkleed zwemmen, brandweerbezoek

[NB. 11 sept. Het was een topweekend! Bekijk hier de foto’s van het diploma zwemmen – de laatste Dokkie DiscoSlotfeestdag/afscheid Bert-Jan – Vrijwilligersavond]

Wat is de zomer voorbij gevlogen, er is weer veel gebeurd en hard gewerkt.  Al het nieuws en foto’s kun je hier nog eens rustig nalezen: www.zwembadsteenderen.nl/nieuws We sluiten zondag 10 september natuurlijk niet zomaar onze deuren, we maken er altijd een knalfeest van, een knalweekend zelfs! Zo ziet het programma eruit:

Vrijdag 8 september 

Koffie – Koffie drinken met de vaste groep banenzwemmers. Jullie zijn van harte welkom op vrijdag van 9.00 – 10.00 uur. Er is vast wel iemand die iets lekkers meeneemt…

Zaterdag 9 september

Banen zwemmen –  Van 9.00 – 10.00 uur is het bad geopend voor de banenzwemmers; daarna is het zwembad gesloten voor vrij zwemmen.

* Diploma zwemmen – Niks zo bijzonder in een kinderleven dan diploma zwemmen: vanaf half elf starten we deze zaterdag met de groep zwemvaardigheid, kijk hier voor alle tijden en zwemeisen per diploma.  Ouders, opa’s, oma’s, buren, oppassen, iedereen is van harte welkom om de afzwemmers aan te moedigen! En heb je diploma A gehaald? Dan mag je voor het eerst naar Dokkie Disco ’s avonds, hoe geweldig is dat!?

Dokkie Disco – Dokkie Disco is disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Danswedstrijden en muntjesduiken maken het spektakel compleet voor de basisschooljeugd en de eerste paar jaar van het vervolgonderwijs, dit is van 19.30 – 21.30 uur. Het A-diploma is deze avond verplicht. Het zwemwater is ook tijdens de disco avonden heerlijk 29 graden. De entree is 3 euro.

Zondag 10 september

Verkleed zwemmen – Afscheid Bert-Jan – Brandweer – Deze laatste zwemdag van het seizoen zijn er allerlei leuke activiteiten, we zijn open van 10.00 – 17.00 uur. We gaan net als vorig jaar verkleed zwemmen vanaf 14 uur. Let op dat je er wel mee (veilig) kan zwemmen. Om 14.45 uur start de afscheidsreceptie van onze bedrijfsleider Bert-Jan. Om 16 uur komt de brandweer voor een groot waterfeest en spuit uiteindelijk iedereen het warme water uit. Het hele programma op een rij:

  • – 14.00 uur > verkleed zwemmen voor iedereen
  • – 14.45 uur > afscheid Bert-Jan Westendorp (iedereen is welkom, kom ook! Lees hier meer…)
  • – 16.00 uur > brandweer komt het bad leegspuiten
  • – 17.00 uur > seizoenssluiting van het zwembad

Vrijwilligersfeest – Zonder vrijwilligers kan het zwembad echt per direct de poorten sluiten! Gelukkig hebben wij over inzet en hulp niet te klagen. Om al die vrijwilligers te bedanken organiseren we aan het eind van het seizoen altijd een mooi feestje! De vrijwilligers hebben hiervoor een uitnodiging gehad, zo niet? Trek dan de contactpersoon van jouw vrijwilligersgroep aan de mouw!

In september start het winterseizoen van de zwemclub weer! Als uw kind diploma A op zak heeft, is het van harte welkom op de zwemclub. Zeker voor kinderen die net kunnen zwemmen is het belangrijk om de zwemslagen te blijven herhalen. In de winter zwemmen we daarom door. Maar het is vooral heeeeel erg leuk! Dus ook als je niet meer wil oefenen voor een diploma maar gewoon lekker wilt zwemmen ben je van harte welkom.

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.