Geplaatst op 11 september 2018.

Zwembad Steenderen levert 65 topzwemmers af

Wat zijn we trots: 65 toppers haalden hun zwemdiploma op de laatste zaterdag van het seizoen! Stralende zon, een tribune vol trotse ouders, grootouders en belangstellenden en vooral veel blije kinderen! Precies zoals je je een afzwemdag voorstelt: groot feest! Wat hadden ze ook allemaal hard gewerkt afgelopen seizoen weer. We kregen onverwacht inspectie van Marga Evers van de zwembond en ze had louter complimenten over onze aanpak en de techniek van de kinderen. We groeiden spontaan een meter van haar enthousiasme. In het komend nummer van de Achtste Steen komt een leuk artikel over de aanpak en opbouw van onze zwemlessen, dus hou het in de gaten!

Diploma B en C

65 diplomazwemmers, maar we hebben zelfs meer dan 65 diploma’s uitgedeeld! Opvallend veel leerlingen hebben namelijk afgelopen seizoen zowel het B- als het C-diploma gehaald. Halverwege het seizoen bleek dat een grote groep B’tjes de stof van B al beheerste, dus ze gingen verder onder het mom ‘we zien wel hoe ver we komen maar de meesten konden het aan en hebben afgezwommen’. Goed he! Wat zeker opvalt is dat een groot deel van de groep die B en C heeft gehaald, in de winter na hun A-diploma is doorgegaan met de zwemclub. Dat is niet toevallig natuurlijk. Het zwembad gaat ook deze winter weer met de zwemclub naar het binnenbad. Iedereen met diploma A of hoger is van harte welkom! We verzinnen allerlei leuke oefeningen voor ieder niveau en soms houden we zwemwedstrijden. Je mag altijd een keer gratis meedoen om te kijken of je het echt leuk vindt. Het is leerzaam maar vooral heel gezellig en afwisselend! Meer info over de zwemclub in Steenderen.

Prachtige foto’s

Nou, in voorgaande jaren zouden we hier het overzicht plaatsen met de namen van de gelukkigen en hun diploma’s erbij! Dat mag helaas niet meer van de wet dus we laten het keurig bij de foto’s! 

Veel dank aan fotograaf Jill Mellendijk! Ze heeft zoooveel mooie foto’s gemaakt dat we de foto’s per diploma in een bericht hebben geplaatst! Alle ouders is toestemming gevraagd maar heb je dat misschien gemist of ben je het toch niet eens met een foto, laat het weten en we verwijderen de foto gelijk.

Diploma A – Bekijk hier alle foto’s van Diploma A 2018

IMG_7578

Diploma B – Bekijk hier alle foto’s van diploma B 2018 

IMG_7439

Diploma C – Bekijk hier alle foto’s van diploma C 2018

IMG_7363

Diploma Zwemvaardigheid – Bekijk hier alle foto’s van Zwemvaardigheid 2018

IMG_7093

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.