Geplaatst op 10 september 2019.

Vrijwilligersfeest: zwembad heeft goede naam opgebouwd

De poorten van het zwembad zijn zondagmiddag gesloten; een mooi moment om met alle vrijwilligers nog eens samen terug te kijken op het afgelopen seizoen. Een groot deel van de vrijwilligers kwam zondagavond dan ook af op het altijd gezellige eindfeest in de sportkantine van de sporthal.

Voorzitter Jaap van de Vosse greep de gelegenheid aan om eerst alle vaste medewerkers te bedanken. “Natuurlijk is deze avond bedoeld voor al onze vrijwilligers maar ook de vaste medewerkers verdienen een zeer groot applaus. Het seizoen is zonder problemen verlopen, er zijn vele goede zwemmers met een diploma naar huis gegaan zaterdag, dat is zeker een groot compliment en applaus waard”.

Uiteraard nam Jaap ook uitgebreid de tijd om ook alle vrijwilligers nog eens te bedanken! Alle werkgroepen hebben hun steentje weer flink bijgedragen dit jaar: Groen, Kiosk, Techniek, Activiteitencommissie, Schoonmaak, Kassa, Sponsoring en natuurlijk de Toezichthouders. “Het zwembad ligt er prachtig bij en daarmee heeft het een zeer goede naam opgebouwd in de verre omgeving, dat hebben we samen gerealiseerd! Daar mogen we met zijn allen trots op zijn, een hele prestatie!”

Nieuwe bestuursleden

Van de Vosse: “Natuurlijk was het een spannend jaar omdat we zonder subsidie verder moesten, ik heb nog geen cijfers maar ik heb goede hoop. De succesvolle donateursactie heeft uiteraard flink geholpen. Ook het vaak warme weer hielp dit seizoen zeker mee al was het wat wisselvalliger dan het vorige topseizoen.”

Verder vertelde Jaap dat ze met het bestuur druk bezig zijn met het vinden van opvolgers voor de vertrekkende bestuursleden. Vorig jaar is Frans Smit reeds teruggetreden en dit jaar hebben Nicole Koekoek, Marijke Melsert en Harry Franck aangegeven dat zij aan het eind van dit jaar gaan stoppen. “Voor het penningmeesterschap hebben we in de persoon van Maurice Cremers een heel goede opvolger gevonden. Ook Willemien Kamphorst heeft laten weten dat zij wellicht tot het bestuur wil toetreden. We zoeken nog minimaal één, maar liefst twee personen, die het bestuur willen versterken om in de komende jaren energie te stoppen in het voortbestaan van ons mooie zwembad en sporthal.”

Heerlijk buffet

Na alle positieve woorden was het natuurlijk tijd voor een borrel en een hapje eten. Big Bread Steenderen had een heerlijk warm buffet gesponsord voor alle vrijwilligers.

Bestuurslid Marijke Melsert zorgde voor extra reuring met ‘de grote zwembad-fotokwis’ waar iedereen fanatiek aan meedeed. Edwin Besselink, Lian Leunk en Saskia Obbink bleken het zwembad het best te kennen en na een spannende slotronde ging Saskia uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis; een grote doos chocolade!

Meer nieuws over zwembad Steenderen lees je hier…  

Foto’s Vrijwilligersfeest

Sta je op een foto en wil je dat niet? Laat het weten dan verwijderen we deze gelijk!

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.