Geplaatst op 30 april 2019.

Zaterdag 18 mei: Bommetjeswedstrijd en Dokkie Disco

[Update 19 mei: het was een mooi feestje, bekijk hier de foto’s en uitslagen]

De eerste Dokkie Disco van het seizoen staat al weer voor de deur, dit jaar gelijk in combinatie met de altijd hilarische en sfeervolle bommetjeswedstrijd. Tussendoor geniet je van een heerlijk Aviko-patatje met snack! Klinkt goed toch? Maar je kunt zeker ook aan één onderdeel meedoen! Wat gaan we precies doen?

Bommetjeswedstrijd

Kun jij mega-bommen maken? Of misschien kun je er helemaal niks van maar vind je bommetjes maken gewoon leuk? Kom dan zaterdag 18 mei naar de grote bommetjeswedstrijd. De wedstrijd is vanaf 18.00, aanmelden kan vanaf 17.45 uur. Het deelnemersveld is verdeeld in drie leeftijdsgroepen: t/m 9 jaar, 10– 14 jaar en 15 of ouder. Het is zeker ook voor volwassenen (en dat vinden de kids natuurlijk geweldig!); het is voor iedereen met zwemdiploma A.

Er komt een officiële jury die zal bepalen wie de hoogste én mooiste bom maakt vanaf de startblokken. De wedstrijd is verdeeld in diverse afvalronden tot we een winnaar hebben. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon komen! Er zijn weer mooie prijzen te winnen in alle categorieën. Wie wordt de beste bommetjesmaker van Bronckhorst? Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel betaal je natuurlijk gewoon entree als je geen abonnement hebt. Het belooft weer een groot spetterfeest te worden, supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Bommetjesmenu

Profiteer van het bommetjesmenu: voor 3,50 euro ontvang je heerlijke patat + snack naar keuze (kroket, frikandel, kaassoufflé). Dit menu is alleen rondom de bommetjeswedstrijd voor dit bedrag verkrijgbaar tussen 17.30-19.00 uur, daarna gelden de normale prijzen!

Dokkie Disco

Lekker hap eten en dan knallen we gelijk door met Dokkie Disco van 19.30 – 21.30 uur.  Dokkie Disco op zwembad Steenderen is voor jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van het voortgezet onderwijs. DJ is dit jaar Sacha Reulink. Hij zorgt voor swingende muziek, er is geweldige onderwaterverlichting en natuurlijk zijn er ook weer swingende danswedstrijden. Kortom: groot zwemfeest!

Volwassenen zijn natuurlijk ook weer van harte welkom om onder het genot van een drankje de feestende jeugd te volgen vanaf het terras. En dat blijkt ook altijd erg gezellig. De kiosk verkoopt zoals altijd koude en warme versnaperingen en drankjes. Het zwemwater is ook tijdens Dokkie Disco natuurlijk ook heerlijk met 28/29 graden. De entree is 3 euro en A-diploma is verplicht.

Meer nieuwsberichten over Zwembad Steenderen lees je hier…  

Bommetjes+Dokkie 18 mei

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.