Geplaatst op 29 mei 2019.

Zwem4daagse: hele week feest op het zwembad 

Zwem4daagse: de jaarlijkse feestweek op het zwembad is dit seizoen van maandagavond 17 juni tot en met vrijdagavond 21 juni. Dokkie Disco volgt dan op zaterdag 22 juni! De Zwem4daagse is veel meer dan alleen baantjes trekken want de activiteitencommissie organiseert deze week elke avond weer geweldige activiteiten.

Drie groepen voor jong en oud

Vier avonden teveel? Je mag ook gerust 2 of 3 dagen zwemmen maar zwem je vier van de vijf avonden mee dan verdien je natuurlijk een medaille. De Zwem4daagse is voor kinderen en voor volwassenen – allemaal met een zwemdiploma uiteraard. In alle drie groepen zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Groep 3 is standaard een rustige groep met vooral oudere jeugd en volwassenen want de jonge kinderen willen natuurlijk snel zwemmen en dan meedoen aan alle activiteiten!

Wil je graag op een bepaalde tijd, schrijf je dan snel in voordat de groep vol zit: Flyer en inschrijfformulier Zwem4daagse 2019. Dit wil je niet missen, doe mee met al je vrienden en vriendinnen!

Groep: Starttijden:
Groep 1 – 14 banen 19:00 uur
Groep 2 – 20 banen 19:30 uur
Groep 3 – 24 banen 20:00 uur

Vrijdag afsluitende feestavond

Naast het banen zwemmen is er de hele week weer heeeel veel te doen, iedere avond weer iets anders zoals:

– Munten duiken (maandag – voor iedere start van de groep)
– Schminken (maandag)
– Waterflessenvoetbal (woensdag)
– Ballonnenfiguren (donderdag)
– Yoga (vrijdag)
– Aquabal (dinsdag en vrijdag)
– Buikschuifbaan (dinsdag – eventueel donderdag))
– Spijkerbroekhangen (woensdag)
– Loterij met mooie prijzen (vrijdag)
– Rad van fortuin (zaterdag)
– Demonstratie rugby (donderdag 20.00 uur)
– Demonstratie dansgroep DOG Baak (donderdag 19.30 uur)
… en nog veel meer leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen! Let op: activiteiten wijzigen soms… 

Vrijdagavond is natuurlijk de afsluitende feestavond met gezellige muziek! Traditiegetrouw zorgen vele ouders, grootouders, familie en vrienden ervoor dat de dappere zwemmers deze laatste zwemavond een warm onthaal krijgen. Dit jaar ook weer toch? Misschien mogen ze wel een patatje 🙂 Let op: bewaar je kaart voor de Dokkie Disco!   

Inschrijven zwemvierdaagse

Inschrijfformulieren kun je ophalen bij de kassa van het zwembad of je kunt ze hier downloaden: Flyer en inschrijfformulier Zwem4daagse 2019. Wees er op tijd bij wanneer je een voorkeur in de starttijd hebt. In de voorverkoop tot en met zondag 16 juni betaal je €7,50 per deelnemer, vanaf 17 juni betaal je €10,00 per deelnemer; deze prijzen zijn inclusief zaterdagavond 22 juni  gratis toegang tot de Dokkie Disco, zaterdag van 19.30 uur – 21.30 uur of een consumptie voor alle volwassenen. Lever je inschrijfformulieren in op het zwembad.

Zaterdag 22 juni Dokkie Disco

De zwemvierdaagse sluiten we natuurlijk af met een knalfeest, dit jaar doen we dit op veler verzoek op de zaterdagavond na de zwemvierdaagse! Deelnemers aan de zwemvierdaagse kunnen met hun kaart gratis deelnemen aan de Dokkie Disco op zaterdag 22 juni. DJ is deze avond Sacha Reulink. Niet-deelnemers aan de zwem4daagse zijn natuurlijk ook zeker welkom op dit discofeest op het zwembad, zij betalen het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht.

Dokkie Disco: disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen voor jeugd van de basisschool en de eerste groepen van het middelbaar onderwijs. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras – en dat blijkt ook altijd bijzonder gezellig. De kiosk verkoopt koude en warme versnaperingen en drankjes. Kortom: plezier voor jong en oud.

Op zaterdagavond tijdens Dokkie Disco houden we ook nog een Rad van Fortuin met mooie prijzen! 

Activiteitencommissie op Radio Ideaal

We waren te horen op Radio Ideaal tijdens Achterhoek Totaal op woensdag 12 juni . Beluister hier het fragment met de enthousiaste Ingrid Ravenshorst van de activiteitencommissie.

Dat komt helemaal goed: de weersvoorspelling!

weer zwem4daagse

 

Meer nieuwsberichten over Zwembad Steenderen lees je hier…  

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.