Geplaatst op 19 mei 2020.

Hartverwarmend: zwembad ontvangt spontane donaties

We krijgen gelukkig veel positieve, begripvolle reacties na de melding dat we voorlopig gesloten blijven. Het is hartverwarmend om tijdens deze coronacrisis te ontdekken hoe groot de betrokkenheid bij ons zwembad is.

Zo hadden veel zwemliefhebbers hun aanvraag voor een zwemabonnement in april al ingeleverd, terwijl niemand wist hoe het allemaal zou gaan lopen. Het aanvraagniveau ging zelfs richting het jaar 2019. Vaak kregen we de opmerking: “Wij hoeven geen korting hoor als het zwembad later dan gepland opengaat.” 

We ontvangen nu zelfs spontane donaties van mensen die hun abonnementsgeld toch (gedeeltelijk) overmaken. Wat bijzonder hoe iedereen meeleeft en meehelpt, en hoe enorm welkom zijn deze bijdragen! Ontzettend bedankt!  

Eenmalige donatie

Het bestuur en onze medewerkers krijgen zelfs ook af en toe vragen van mensen hoe ze kunnen doneren. Dus hierbij! Wil je ook eenmalig doneren? Maak je bijdrage over naar:

SCE beheer BV 
Bankrekeningnr NL54 RBRB 0896689565 
ovv Eenmalige bijdrage 

Buffer

Het voortbestaan van het zwembad is gelukkig niet gelijk in gevaar. Het beheer is erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden en we hebben een buffer opgebouwd. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat we nu geen inkomsten hebben en iedere bijdrage – groot of klein – is zeer welkom want een zwembad onderhouden brengt gigantisch veel kosten met zich mee.  

Meer nieuws over zwembad Steenderen lees je hier…  

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.