Geplaatst op 21 februari 2018.

Zwembad Steenderen start voorverkoop met vernieuwd aanbod

Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen is gestart met de voorverkoop van abonnementen, zwemlessen en aquasporten voor het nieuwe zwemseizoen. En we blijven vernieuwen! We starten dit seizoen sowieso met Ouder en kind zwemmen ter voorbereiding op de zwemlessen. En onze medewerkers zijn daarnaast ook nog druk in overleg met ZwemAnalyse over een training borstcrawl.  

Ouder en kind zwemmen

Ouder en kind zwemmen is bedoeld voor kinderen vanaf 3 maanden tot 5 jaar; het is een goede voorbereiding op het reguliere zwemlesaanbod totdat ze op zwemles mogen. De kinderen komen met een (groot)ouder/verzorger en de zwemonderwijzer geeft les op maat. De les wordt gehouden op zondagochtend van 9.15 – 9.45 uur. Geef je op, er is nog plek.

Training borstcrawl en andere aquasporten

Het grote succes van de zwemmarathon heeft vorig seizoen zeker iets los gemaakt. Veel deelnemers riepen na het geweldige weekend: waarom biedt het zwembad geen cursus borstcrawl aan? Dat gaan we doen!

We starten met een training borstcrawl via ZwemAnalyse, dit is een gespecialiseerde organisatie in het aanleren van zwemtechnieken. De borstcrawl-training op ons zwembad via hen houdt in: 12 uur training (6x 2 uur) op dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur, een online ondersteuning met zwemtips en voorbeeldvideo’s en 1 keer opnames tijdens het zwemmen. Je ontvangt een badmuts, bidon en certificaat. De cursus is alleen bedoeld voor abonnementhouders, kosten voor de cursus zelf zijn 50 euro. Maar zelfs inclusief abonnement (in de voorverkoop) betaal je dan nog geen tien euro per training, en je kunt het hele zwemseizoen oefenen zo vaak je wilt! We starten op dinsdag 24 april.

Voor volwassenen komt er in ieder geval ook weer Trimzwemmen, Aquajoggen en Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Het warme water en de speciale trap maken het zwembad zeer geschikt voor aquasporten en MBVO.

Inschrijfformulieren abonnement, aquasport en zwemles

Inschrijfformulieren zijn vanaf nu te downloaden hierop de website of af te halen in de sporthal in Steenderen.

> Aanvraagformulier downloaden: Aanvraagformulier zwemles aquasporten 2018
> Aanvraagformulier zwemabonnement downloaden: Aanvraagformulieabonnement 2018

Deze formulieren kun je ook afhalen in de sporthal. Verder zorgen we dat er formulieren op de basisscholen komen. Lees hier meer over de tarieven. Toelichting op de prijzen: de standaardprijzen zijn met 2 procent verhoogd, dat ligt in lijn met de prijsindex en omliggende buitenbaden. MBVO heeft in verhouding een flinke prijsverhoging, dit komt omdat de gemeente hier niet meer aan meebetaald. We doen erg ons best om de prijzen betaalbaar te houden, daarom zeer veel dank aan sponsors, donateurs en vrijwilligers!

Goed en betaalbaar zwemles

Zwemmers kunnen in Steenderen natuurlijk ook terecht voor goed en goedkoop zwemles voor het officiële Zwem-ABC en Zwemvaardigheid. Het Burgemeester Kruijffbad heeft de vernieuwde licentie in bezit en daarmee voldoen we aan alle nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het officiële Zwem-ABC, de nationale zwemdiploma’s van de KNZB. Lees hier waarom onze zwemlessen zo populair zijn…. 

Spectaculaire activiteiten

Zwembad Steenderen staat bekend om al die leuke activiteiten dus die houden we er dit zeker ook in. Een overzicht van alle activiteiten en data vind je hier… Zet ze alvast in je agenda!

De voorverkoop eindigt op zondag 1 april, daarna betaalt iedereen de volle prijs voor een abonnement. De tarieven en inschrijfformulieren vind je hier…

Meer nieuws over ons zwembad lees je hier…

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.