Geplaatst op 22 augustus 2018.

Zwembad Steenderen verwelkomt 40.000ste bezoeker

Isa, Lars en hun vader Sacha Reulink beleefden een grote verrassing aan de kassa van het zwembad vandaag: bestuurslid Marijke Melsert, medewerker Esmee Evers en vrijwilliger Ingrid Ravenhorst stonden voor hun neus met cadeaus, ballonnen en een hele grote, geweldige taart van Baking Chick! Eén van de drie bezoekers – wie, laten we voor het gemak maar even in het midden – was de 40.000ste bezoeker van dit zwemseizoen! Het is de eerste keer dat dit enorme aantal bezoekers wordt gehaald sinds het zwembad in handen is van de stichting SCE. Wat een compliment voor ons kleine, bescheiden, prachtige zwembad dat zoveel mensen hier hebben genoten deze zomer!

Sacha reageert enthousiast: “Wat een gezellige verrassing was het, en wat een geweldige taart. We wonen in Steenderen en gaan geregeld naar het zwembad, we hebben natuurlijk een zwemabonnement. Het water is lekker warm, er is voor ieder wat wils en de ligvelden zijn lekker ruim. Ik vind het vooral fijn voor iedereen die zo hard heeft gewerkt dat er zoveel bezoekers zijn geweest dit seizoen.”

‘Wat is er hard gewerkt door iedereen’

Bestuurslid Marijke: “We hebben dit seizoen zo’n topdrukte gehad met dat mooie weer. Onvoorstelbaar. En wat heeft iedereen hard gewerkt om ondanks de drukte toch alles goed te laten verlopen: het zwembad schoon houden en het gras groen met die droogte, de kiosk laten draaien, patat bakken in die hitte, toezicht houden met al die mensen continu, bezoekers tevreden houden aan de kassa, het water op peil houden met die hoge temparaturen etc. Echt iedereen heeft er zo hard aan meegewerkt, een topprestatie!”

40 2

Bekijk hier het geweldige filmpje van de enthousiaste overval van de drie bezoekers:

 

Komend weekend: Dokkie Disco, Bommetjeswedstrijd en Zwemmarathon

Onze hardwerkende activiteitencommissie heeft weer een geweldig zwemspektakel op poten gezet: een heel weekend vol zwemactiviteit op 25 en 26 augustus. We starten zaterdagavond met de bommetjeswedstrijd voor iedereen, aansluitend is er Dokkie Disco voor de jeugd en daarna start de grote nachtelijke zwemmarathon voor zeven deelnemende teams. Lees hier meer…

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 gaan de poorten open van het zwembad! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.