Geplaatst op 18 juni 2018.

Zwemvierdaagse 2018: dinsdag 26 – zaterdag 30 juni

De zwemvierdaagse op het Burg. Kruijffbad in Steenderen is gestart met de voorverkoop. Deze jaarlijkse feestweek op het zwembad is van dinsdagavond 26 juni tot en met zaterdagavond 30 juni. Een week bomvol leuke dingen, een week om nooit te vergeten want zeker weten dat iedereen zich nog de leuke zwemvierdaagses van vroeger herinnert! Toch?!

Nieuw: drie groepen, verschillend aantal banen

Zwem vier van de vijf avonden mee en verdien een medaille. De zwemvierdaagse is zowel voor kinderen als voor volwassenen – allemaal met een zwemdiploma uiteraard. Nieuw dit jaar: in alle drie groepen zwem je een verschillend aantal banen! Voor de jonkies is het goed te doen met 14 banen in groep 1, de groteren zwemmen 20 banen in groep 2 en in groep 3 zwem je 24 banen. In alle drie groepen zijn zowel kinderen als volwassenen welkom. Groep 3 is trouwens standaard een heerlijk rustige groep met vooral volwassenen want de kinderen willen natuurlijk snel zwemmen en dan meedoen aan alle activiteiten!

Wil je graag op een bepaalde tijd, schrijf je dan snel in voordat de groep vol zit: Inschrijfformulier Zwemvierdaagse 2018. Dit wil je niet missen, doe mee met al je vrienden en vriendinnen!

Groep: Starttijd dinsdag t/m vrijdag: Starttijd zaterdag:
Groep 1 – 14 banen 19:00 uur 18:00 uur
Groep 2 – 20 banen 19:30 uur 18:30 uur
Groep 3 – 24 banen 20:00 uur 19:00 uur

Naast het banen zwemmen is er weer van alles te doen, iedere avond weer iets anders:
• allerlei zeskamp-onderdelen
• de altijd succesvolle buikschuifbaan gaat open
• in de spannende grote aquabubbels over het water lopen
• een spectaculaire demonstratie van de turnselectie van DOG Baak
• lootjes kopen waarmee je mooie prijzen kunt winnen
• het rad van fortuin

Inschrijven zwemvierdaagse

Inschrijfformulieren kun je ophalen bij de kassa van het zwembad of je kunt ze hier downloaden: Inschrijfformulier Zwemvierdaagse 2018. Wees er op tijd bij wanneer je een voorkeur in de starttijd hebt. Let op: op maandag zijn we gesloten en zit er niemand aan de kassa voor inschrijving! Zondag 24 juni was de laatste voorverkoopdag dus! In de voorverkoop betaal je €7,50 per deelnemer, vanaf 26 juni betaal je €10,00 per deelnemer; deze prijzen zijn inclusief zaterdagavond 30 juni een consumptie voor alle volwassenen en voor de jeugd gratis toegang tot de Dokkie Disco, zaterdag van 19.30 uur – 21.30 uur. Lever je inschrijfformulieren in op het zwembad.

Bekijk hier foto’s van de feestweek van vorig jaar…

Dokkie Disco: ook voor niet-deelnemers

De zwemvierdaagse sluiten we natuurlijk af met een knalfeest! Deelnemers aan de zwemvierdaagse kunnen met hun kaart gratis deelnemen aan de Dokkie Disco op zaterdag 30 juni. Niet-deelnemers zijn zeker ook welkom op dit discofeest op het zwembad, zij betalen het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht.

Dokkie Disco: disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen voor jeugd van de basisschool en de eerste groepen van het middelbaar onderwijs. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras – en dat blijkt ook altijd bijzonder gezellig. De kiosk verkoopt koude en warme versnaperingen en drankjes. Kortom: plezier voor jong en oud.

Flyer zwemvierdaagse

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.