Geplaatst op 2 juni 2016.

Zwemvierdaagse Steenderen: nieuwe groep voor volwassenen

De zwemvierdaagse op het Burg. Kruijffbad in Steenderen komt er weer aan. Iedereen is van harte welkom om mee te zwemmen vanaf dinsdag 21 juni t/m zaterdag 25 juni! Dit is al jaren een groot spektakel voor vooral jong, maar dit jaar zeker ook voor ‘wat ouder’. Voor het eerst is er namelijk ook een speciale volwassenen-groep voor 15 jaar en ouder. Deze zwemmers starten in de derde groep om 20 uur en zwemmen 20 banen. De groepen 1 en 2 zijn bedoeld voor kinderen (en ook volwassenen) die 10 banen willen zwemmen en zij starten om 19.00 of 19.30 uur. Op zaterdag starten alle groepen een uur eerder in verband met Dokkie Disco. Wie vier van de vijf avonden zijn banen zwemt, ontvangt een medaille.

Onvergetelijke week vol activiteiten

Behalve het banen zwemmen is er natuurlijk weer van alles te doen de hele week: geld opduiken, grote zeepbellen maken, spijker slaan, grote loterij, touwtrekken en stoelendans (ook voor volwassenen), spijkerbroek hangen, buikschuifbaan, in aquabubbels over het water lopen, wedstrijd touwtje springen, tafeltennis wedstrijden, raadspel, demonstratie en nog veel meer leuke activiteiten. Zwemvierdaagse: al jaren een onvergetelijke week voor iedereen want wie herinnert zich zijn zwemvierdaagse nou niet?

Inschrijven dinsdag 21 of woensdag 22 juni

Inschrijfformulieren kun je ophalen bij de kassa van het zwembad of je kunt ze hier downloaden: Inschrijfformulier Zwemvierdaagse. Inleveren van de inschrijfformulieren kan ook op het zwembad. Wees er op tijd bij wanneer je een voorkeur in de starttijd hebt. De deelnemerskaarten kosten 8 euro. Deze prijs zijn inclusief een consumptie voor alle volwassenen op zaterdagavond 25 juni en voor de jeugd biedt het toegang tot de Dokkie Disco van 19.30 uur – 21.30 uur.

Dokkie Disco: ook voor niet-deelnemers

Niet-deelnemers aan de zwemvierdaagse zijn ook van harte welkom op de Dokkie Disco, zij betalen het normale Dokkie-tarief van 2,50 euro. Let op: A-diploma is verplicht.

Dokkie Disco is disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen voor jeugd van de basisschool en de eerste twee groepen van het middelbaar onderwijs. DJ Lars van Koot zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras – en dat blijkt ook altijd bijzonder gezellig. De kiosk verkoopt koude en warme versnaperingen en drankjes. Kortom: plezier voor jong en oud.

Nieuw: Pool Party voor 15 t/m 100 jaar!

Omdat de Zwemvierdaagse dit jaar start met een volwassenengroep is er voor het eerst dit jaar aansluitend aan de jeugddisco, een Pool Party voor de oudere jeugd: 15+ tot 100 jaar, en zo je wilt nog ouder 🙂 Dus na de Dokkie Disco is het tijd voor een heerlijke zwemavond voor de oudere jeugd en volwassenen van 21.30 – 23.30 uur. Wat is er nu relaxter dan banen trekken met lekkere muziek en sfeervolle verlichting? De nieuwe activiteitencommissie werkt zich uit de naad om allerlei leuke nieuwe initiatieven op poten te zetten; laat ze niet in de steek en kom ook!

Flyeren

Zie je nog een mooi plekje voor deze flyer? Wie wil deze flyer printen en ergens ophangen op school, op je werk, in je buurtsuper! Flyer Dokkie – Pool Party – 25 juni Graag! (svp niet bij onze collega’s in Vorden of Hengelo). We zoeken sowieso nog flyeraars in Doesburg, Dieren en Zutphen!

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.