Geplaatst op 26 juni 2018.

Zwemvierdaagse zeer succesvol met prachtig weer 

[bijgewerkt dd 1/7]

De activiteitencommissie stond te stralen de eerste zwemdag van de zwemvierdaagse; het zwembad lag er prachtig bij, de spelletjes stonden klaar en heel veel mooier zomerweer viel er niet te wensen. En wat een prachtige week met bijzonder warm weer in het verschiet. Ruim honderd deelnemers stonden aan de start, opvallend veel volwassenen deden mee en ook de oudere jeugd was goed vertegenwoordigd in de 2e en 3e startgroepen. De niet-zwemmers genoten in de stralende zon op het terras, het vakantiegevoel kwam bij iedereen al boven.

Een zeer opvallende deelnemer deze week (zie foto): meneer Vrogten was er met zijn kleinzoon. Hij zwemt voor de 58e keer een zwemvierdaagse en we zijn trots dat er van die 58 heel wat bij ons zijn gezwommen in Steenderen! Hij is de enige persoon in Nederland die al zo vaak deelnam aan een zwemvierdaagse; we moeten speciaal voor hem een medaille laten maken bij de KNZB. Tot ieders verbazing dook hij met een sierlijke duik het water in bij de start, geweldig toch?! Wat een topper! 

Nieuw: zeskamp

De activiteitencommissie heeft dit jaar een heuse, dagelijkse zeskamp opgezet, doe per dag met alle onderdelen mee en je maakt kans op een mooie prijs. Zo waren er dinsdag de altijd populaire grote bubbels in het water: wie komt het snelst naar de overkant en terug, wie haalt de meeste meters op de buikschuifbaan, spuugt de kersenpitten het verst, hangt het langst aan een spijkerbroek, gooit de waterballonnen het langst over en kan het beste een balletje overslaan. Donderdag is er een turndemonstratie van DOG Baak en vrijdag bootcamp van Stan Drouwen. Dus ook als je niet wilt zwemmen is het goed toeven op het zwembad, kom gerust kijken en meegenieten. Of kom naar Dokkie Disco. We zullen op deze pagina de hele week foto’s toevoegen dus neem af en toe een kijkje op de website!

De prijswinnaars

– Zeskamp dinsdag:
Ruben Vredegoor (tm 9 jaar): opblaasbeker
Lex Wesselink (10-14 jaar): opblaasbeker
– Zeskamp woensdag:
Linda Vroegindewey (tm 9 jaar): opblaasbeker
Ali Abdullah (10-14 jaar): opblaasbeker
– Bootcamp vrijdag:
Guus Sellemeyer (tm 9 jaar): beker
Robbin Weijenberg (10-14 jaar): beker
– Aanmoedigingsprijs bootcamp:
Finn Lestrade: drinkbeker SD Outdoor Training
– Raadspel: 184 noten in de glazen pot.
Cees had 183 op het briefje geschreven en was daarmee de winnaar!

Foto’s van zaterdag

Al weer een top dag! Zon, zon, zon. Terwijl DJ Larse alvast de muziek uitprobeerde voor de Dokkie Disco een uur later, zwommen de deelnemers op de heerlijke beat hun laatste banen. Met glunderende wangen haalden ze hun medaille op! Meneer Vrogten kreeeg nog een extra groot applaus en een toezichthouder zwom samen met onze badeend de laatste banen met hem mee.
(Niet eens met plaatsing van foto’s? Laat het weten, wij verwijderen ze vanzelfsprekend gelijk)

 

Foto’s van vrijdag

Vrijdag kwam Stan Drouen langs met zijn bootcamp, wat een spierballen zagen we! Mooi om te zien hoe iedereen zijn beste deed om de hoogste score te halen!
(Niet eens met plaatsing van foto’s? Laat het weten, wij verwijderen ze vanzelfsprekend gelijk)

Foto’s van donderdag

Donderdag kwamen de selectieturnsters van dans- en gymvereniging DOG Baak om een prachtige demonstratie te geven. Ze hadden een mooie show in elkaar gezet, die eindigde in vele salto’s voor- en achterover, hele series met flikflakken en andere moeilijke kunsten. Ze deden het zelfs twee keer zodat alle zwemmers voor of na hun ronden alles goed konden zien, net als het flink toegestroomde publiek (bekijk hier het filmpje). Iedereen kon daarnaast ook nog een gokje wagen over het een aantal noten in een grote pot.
(Niet eens met plaatsing van foto’s? Laat het weten, wij verwijderen ze vanzelfsprekend gelijk)

Foto’s van woensdag

Wat nieuwe starters nog weer vandaag, super! Watervolleybal, waterhockey, basketballen, buikschuiven, frisbee en flesjesvoetbal: de zeskampstrijd knalde ook deze avond weer flink los want er geldt natuurlijk nieuwe ronde, nieuw kansen! Vrijdagavond is er weer een andere zeskamp. Maar voor het zwemmen mocht iedereen eerst nog muntjes duiken, die verbaasde blikken: mogen we het geld echt zelf houden? De kiosk deed goede zaken vanavond 🙂
(Niet eens met plaatsing van foto’s? Laat het weten, wij verwijderen ze vanzelfsprekend gelijk)

Foto’s van dinsdag 

(Niet eens met plaatsing van foto’s? Laat het weten, wij verwijderen ze vanzelfsprekend gelijk)

 

 

 

Wij hopen snel weer activiteiten te kunnen melden op de agenda voor zwemseizoen 2021


Deel dit bericht

Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden zwembad Steenderen 2021

Van zaterdag 15 mei tot en met 19 september 2021 zijn wij voornemens het zwembad te openen! Openstelling is alleen voor abonnementhouders. Dit in verband met COVID-19.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief van onze voorzitter Jaap van de Vosse.

Bijzondere dagen en vakantieperiode:
23 mei – 1e Pinksterdag (zondag)
24 mei – 2e Pinksterdag (maandag)
17 juli t/m 29 augustus (zomervakantie)

Verdere invulling van de openingstijden zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt op deze pagina.

TIJDENS SLECHT WEER KAN HET PERSONEEL BESLISSEN DAT HET BAD (TIJDELIJK) GESLOTEN WORDT.


I.V.M. DE CORONA-MAATREGELEN KAN HET PERSONEEL BESLISSEN TIJDELIJK DE POORT TE SLUITEN.